maanantai 29. heinäkuuta 2013

Hemligheten

Elämä on asettunut uomiinsa ja kaikki on ulospäin arkisen tavallista. Olen kotiutunut Ruotsiin kuin Gunvald Larsson Martin Beck-romaaneihin. Leikimme Petterin kanssa kotia. Naimme tietysti keskenämme, mutta koska tämä alkaa muistuttaa avioliittoa niin olen vilkuillut myös aidan toiselle puolelle.

Pitkällisen sattumien sarjan lopputulemana tutustuimme erääseen perheeseen, joka auttaa meitä byrokratian kanssa. Paikallinen apu on tervetullutta ja järkevää monessakin mielessä. Yllättävän monessa kohtaa ruotsalainen järjestelmä poikkeaa suomalaisesta. Natiivi ruotsin puhuja on hyödyllinen ja tärkeä tuki.

Ebban ja Pontuksen 19-vuotias poika, Ola on uusin valloitukseni. Söpö tumma kiharapää harrastaa paitsi moottoriurheilua myös naisten oraalista tyydyttämistä suurella innolla. Ebba ja Pontus ovat adoptoineet Olan melko iäkkäinä, joten poika on kasvanut villinä ja vapaana - ja kusettaa vanhempiaan suvereenisti. Löysimme Olan kanssa yhteiset leikit aika nopeasti. Olin perheen vieraana heidän kesäasunnollaan Petterin kanssa, kun Ola varasti shown illallispöydässä. Hämmästyin nuoren miehen röyhkeää älykästä huumoria. Vielä enemmän hämmästyin, kun Olan käsi etsiytyi reidelleni.

Ola jäi mieleen kerrasta. Hämmentävää. Noin nuori ja noin karismaattinen. Eräänä iltana olin yksin kotona. Petteri oli lähtenyt hieman kauemmas isompaan ruokakauppaan ruokaostoksille. Ola tekstasi kysymyksen: "är du ensam?". Lyhyen viestinvaihdon lopputuloksena minulle oli luvassa vieras.

Ovikello soi. Ola kävi niin kuumana, että emme päässeet eteistä pidemmälle, kun jo näin hänen hoikan vartalonsa alastomana ja uljaan miehuutensa täydessä terässä. Ola suuteli kuin isot pojat ja repi kesämekon päältäni. Olin täysin valmiina ottamaan tuon ihanan kivikovan kullin sisääni, kun Ola yllättäen ohjasi minut eteisen penkille makuulleen ja alkoi lipoa sisäreisiäni. Pitkiä, hartaita vetoja pitkittäin. Jokainen nuolaisu aina vähän lähemmäs karvakolmioni reunaa. Ola runkkasi itseään verkkaisesti samalla. Viimein hän avasi pilluni ja alkoi nuolla klitorista. Luoja. En muistanutkaan enää, miten ihanalta taidokas nuoleminen tuntuu. Petterin seura ei riitä - se varmistui sillä sekunnilla.

Meidät kutsuttiin kesämökkeilemään ensi viikoksi Tukholman saaristoon. Olakin tulee. Varmasti piristävä viikonloppu tulossa.

Moralisk indignation består till två procent av moral, 48 procent av indignation och 50 procent av avund. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti