sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tilannepäivitys

Huhtikuussa elämäni muuttui. Olin rakastumassa Nikoon. Tunsin, että päivä päivältä tuon pojan ympäriinsä naiminen ärsytti minua. Ehkä siinä oli ripaus mustasukkaisuutta. Samanaikaisesti purin mielipahaani shoppailuun. Ymmärrän nyt jälkeenpäin, että Pasi joutui tilanteeseen, josta on mahdoton uida kuiville. Ostin heräteostoksena kantakaupungista kaksion, jonne voisin vetäytyä rauhoittumaan. Miesseurassa, tietenkin.

Pasi tietenkin ratkesi liitoksistaan, mutta sain pitää tuon kaupunkiasunnon. Pasi oli viikon työmatkalla ja hänen oli määrä tulla takaisin tiistai-iltana. Pasi ei koskaan tullut. Elintasoni ylläpito oli johtanut tilanteeseen, että Pasi oli joutunut kierrättämään omistuksiaan muutamaan kertaan ja realisoimaan omaisuuttaan pitääkseen taloutemme balanssissa. Tuhlasin muutamassa kuukaudessa 700 te. Se on aika paljon enemmän kuin keskiverto juristi tai tekniikantohtori tekee vuositasolla. Pasille raha on aina ollut järjestelykysymys. Niin nytkin, mutta tollo mieheni unohti hoitaa lakitoimistomme kautta kaupat ja taivaalle alkoi kertyä pilviä.

En voi kertoa tarkemmin, millaisia hankaluuksia Pasin suoraviivainen toiminta lopulta meille aiheutti ja mistä toimista ne johtuivat, mutta rajojen yli tehdyt transaktiot eivät aina ole mutkattomia. Lainsäädäntö muuttuu ja aina on riski, että kohdalle osuu joku virkaintoinen. Uudet toimintaperiaatteet eivät ainakaan helpottaneet Pasin toimien loppuunviemistä. Pasi on niin Mies. Asiat pitää hoitaa, eikä odotella turhaan. Edes juristin neuvoja.

Entä Niko? Aikamme leikimme kiehtovasti kissaa ja hiirtä, kunnes erään asiakastilaisuuden jatkoilla Niko joi itsensä melko epämiehekkääseen kuntoon ja kertoi ettei halua jakaa minua kenenkään muun kanssa. Olin aika hämmentynyt tästä käänteestä - viikko ennen tätä tilaisuutta näin Nikon suutelevan kiihkeästi erään melko tunnetun mallityttösen kanssa yökerhon VIP-tilassa. Poistuimme tilaisuudesta kaksiooni, jossa vietimme yön ja aamupäivän. Niko oli aika suloinen aamulla krapulassa - katseli minua viattomalla puppy facella kysyen, voisimmeko rakastella vielä. Raju lemmenleikki päättyi kahden huohottavan hikisen rakastavaisen loikoiluun vuoteella. Kunnes Nikon puhelin soi.

Pasi. Tietenkin. Vaikka olen pitänyt suojaukseni korkealla, on taannoinen selkkaus työpaikkani tilaisuudessa jättänyt aviomieheni epäileväksi. Katselimme puhelimen näyttöä. Tuttunumero välkkyi vain sammuakseen "1 uusi puhelu saapunut"- viestiksi.

En koskaan ehtinyt käydä läpi tätä Pasin kanssa. Nyt on hoidettava ensin akuutit asiat. Pasin isän kanssa olen ollut luonnollisesti yhteydessä. Siitä kerron myöhemmin. Petteri on uppopaistanut jotain. Minä rakastan kamputsealaisruokien erityisosaajan kykyä loihtia rakastajattarelle välipalaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti