lauantai 13. heinäkuuta 2013

Jag mår bra

Pasi on poissa kuvioista. Pitkällisen seikkailun päätteeksi päädyin Ruotsiin. Asun pienessä ja sympaattisessa kylässä, jossa on periaatteessa kaikkea, mitä toimeentulemiseen tarvitsee. Kanssani majailee Petteri; pitkäaikainen perhetuttumme. Koska olen nainen, joka tarvitsee ihailua, olemme luonnollisesti jakaneet Petterin kanssa saman makuuhuoneen.

Se, mitä tapahtui Euroopassa, ei liity tähän blogiin, enkä monestakaan syystä tahdo avata yksityiskohtaisesti vaiheikasta tapahtumasarjaa, jonka tämänhetkiseksi välietapiksi valikoitui Ruotsi. Olen yhteydessä Pasiin viikottain. Muutamaa eri viestintävälinettä käyttäen. Valitettavasti toistaiseksi valvotuksi.

Pasi ei luonnollisestikaan tiedä, että Petteri nai minua. Tai edes, että vanha ystävä on kanssani täällä. En aio asettua tänne niin tukevasti, että tutustuisin paikallisiin tai loisin verkostoa. Siksi voimme Petterin kanssa olla avoimesti ihmisten ilmoilla ja esiinnymmekin avioparina.

Toimestani olen virkavapaalla vuoden loppuun asti. Asian hoitaminen vaati lukemattomia valheita ja monisäikeistä tarinaa, joka oli pelkästään paskapuhetta. Olen aina ollut hyvä manipuloimaan ja muutaman henkilön avulla tarina töihin on uskottava.

Asiat ovat toistaiseksi näin. Voin ihan hyvin. Ainoa suruni on lasten ikävöinti. Teimme Pasin kanssa raskaan päätöksen ja annoimme lasten huoltajuuden toistaiseksi vanhemmilleni. Ikävöin pieniäni, mutta näin on nyt paras. Uskoni siihen että asiat järjestyvät on kuitenkin vahva. Petterin tuki on ollut iso voimavara. Petteri tuli juuri suihkusta. On minun vuoroni mennä peseytymään - ihan kohta. Ja jos joku niistä kiekkopalstalaisista ei ymmärrä niin tuo viimeinen lause tarkotti sitä, että minua naidaan kohta.


 

3 kommenttia:

  1. No onpa sulla ollut arvattavastikin seikkailu! Mutta toivotaan että asiat järjestyvät parhain päin ja saamme jatkossakin kuulumisia sinulta. Ehdinkin jo ihmetellä että aika kauaksi aikaa juutuit sinne lentokentälle...

    "annoimme lasten huoltajuuden toistaiseksi vanhemmilleni"
    Siis tarkoitatko että he ovat nyt ihan virallisesti huoltajia? Vai vaan kyläilemässä siellä mummolassa? No joka tapaukessa, ero omista lapsista on varmasti tosi raskasta ja itse en pystyisi siihen. Heitä alkaa jo ekalla viikolla kaivata....

    Ha det så bra!

    Med vänlig hälsning,
    Veikeä

    VastaaPoista
  2. Hauska fantasiablogi, jokainen saa kiksinsä omalla tavallaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivän termi on "piilo vi%%uilu" näköjään...

      Poista