torstai 11. huhtikuuta 2013

Lentokentällä

Miksen ottanut itselleni tradenomia ja puulaakiliigoissa harrastuksekseen pelaavaa mölliä. Kansainvälisesti noteeratun miehen kanssa ongelmatkin ovat valtionrajat rikkovia. Pasi on pidätettynä. Euroopassa. Yhtiön lakimiesarmeija lensi paikalle eilen ja minä seuraan perässä tänään. En tietenkään voi auttaa rahaliikennettä koskevissa kysymyksissä, mutta mieheni tarvitsee tukeani.

Varsinaista rikosta ei ole tapahtunut. Kyse on väärinkäsityksestä. Ilmeisesti joku tutkija on lääkinnyt tupakan ja liiallisen kahvin aiheuttamaa vatsahaavaansa etsimällä epäselvyyksiä kokonaisuudesta, jonka sisäistäminen on keskiverto virkamiehelle ylivoimaista.

Olen luonnollisesti tilanteesta huolissani. Tässä kun ei pelata aivan pienillä summilla. Konsernitason erehdys tipahtaa Pasin koriin. Johtajuuden mukana tulee muhkea tilipussi ja kasapäin vastuuta. En tiedä tarkalleen, että kuka on oikonut mutkia, mutta ehkä se selviää. Suomalais-tanskalainen lakimiestiimi on varmasti parasta mitä rahalla saa.

Pasi on syytön.

Sent from my iPhone

6 kommenttia:

  1. Sä elät hauskassa haavemaailmassa. Toivotaan, että virtuaali-Pasi pääsee kotiin ja harrastette hyvää seksiä :) -Mirkku

    VastaaPoista
  2. Kauhea tilanne!Voidaanko Lea tehdään mitä asian hyväksi?? t.Mimma

    VastaaPoista
  3. Onko Lea mitään uutta rakkaastasi?!!!

    BRG Lena

    VastaaPoista
  4. Joo ja kannattaisi edes alkeellisemmista asioista ottaa selvää. Ellei Pasi ihan kansainvälistä mafialuokkaa ole, niin ei ketään missään Euroopassa pidätetä. Kyllä se Suomessa sitten tapahtuu, kun kotiinsa palailee.

    VastaaPoista
  5. Nyt on Leakin pidätetty. Avunnaosta rikokseen.

    Seuraavat bloggaukset kiven takaa ;)

    VastaaPoista
  6. Jaaha, Leana provonnut mies ei jaksa enää satuilla.

    VastaaPoista