keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Bloggaavat miehet. Ja vähän muutkin

Kynämiehet. Olen seurannut useampaa blogia jo ennen tämän omani aloittamista. On hämmentävää, että blogiharrastus on muutamaa iloista poikkeusta lukuunottamatta ruikuttavien lökäpöksyjen hommaa. Milloin valitetaan sitä, että parisuhteen ylläpito on ylivoimaisen vaikeaa kun nainen ei huomaa, että miten siisti ja kiinnostava tapaus tunteensa ilmaiseva itkupilli on. Toisinaan taas otetaan ryhtiliikettä ja otetaan omaa tilaa ja aikaa. Tämän jälkeen ollaan vielä ymmällä, kun naisia ei vaan voi ymmärtää. Läppäri pois, vässykkä,  ja leukoja vetämään.

Sitten on näitä "nuuksionkoiria". Ensimmäinen salasuhde ja jo karahdetaan karille ja rikotaan koodistoa rakastumalla. Ensimmäinen blogi oli luettava, mutta toista kirjoitetaan selkeästi huumeissa tai kännissä. Entä sitten "satanaista vuodessa"-mies. Jollei pillua saa ilman taustatarinaa niin on asiallisinta runkata. Lisäksi kuulostaa melko uskomattomalta, että naisistaan kirjaa pitävä - siis lukumääräisesti, taivaanvallat - ja sillä rehvasteleva mies voisi olla niin puoleensavetävä, että saisi naiset tekemään kuten blogiteksteissä kuvaillaan. Ai että juuri kohdattu ja kellistetty nainen ottaa auliisti ja innokkaana suihin, tyytyy siihen ja kyselee vielä perään, että "mille sijalle mut sijoitat?" Melko pikkupoikamaista, jos minulta kysytään. Batman-merkki taivaalle ja johan naiset ryntäävät jonottamaan, josko pääsisi imemään? 


Kummallisin ryhmä kaikista on miehet, jotka tietävät kaiken seksistä ja naisten miellyttämisestä. Heidän auliit neuvonsa erogeenisten alueiden opettelussa. Lempeät kuvaukset kuinka Sirpa ja Tarja sitten viimeinkin avautuivat ja laukesivat ensi kertaa eläissään onnellisina, kun oikea mies heitä soitteli. Ajatella, että noin ihania lempeitä taitavia miehiä on. Diskreettejä ja huomaavaisia. Enää jää mietityttämään, että miksi ihmeessä tällaiset luomakunnan kruunut pitävät blogia? En kyllä ikinä arvaa!

4 kommenttia:

  1. Kiitos,olen seurannut kirjoituksiasi ja jäin koukkuun.
    Olen samaa mieltä kanssasi 100 naista blogin kirjoittelusta,seurannut sitäkin,olisipa elämä ja naiset niin helppoja kun annetaan ymmärtää.
    Vaikutat aika itsevarmalta naiselta.
    Terv. M48

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsevarma nainen. Enkä koskaan allekirjoita yhtään kommenttia N34:nä.

      Poista
  2. Enää jää mietityttämään, miksi tällainen luomakunnan kruunu pitää blogia. Kyllä.

    Viaton kysymys: mitä sinä haluat tällä blogilla julistaa? Rakkautta kirjoittamiseen? Itsensä ilmaisun suurta juhlaa? Oma arvaukseni on tylympi ja studiojulmahuvimainen: "ihan vain että saa huomiota ja pääsee pätemään".

    Itsevarmat ihmiset ovat yksioikoisia. Jos et ole yksioikoinen, ymmärrät kyllä, mistä tämä päätelmä juontuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pidän päiväkirjaa. Ihan yhtä mutkattomasti kuin sinäkin kommentoit sitä.

      Poista