torstai 28. maaliskuuta 2013

I've been away for so long

Hotellihuone on hämärä kun astumme sisään Henryn kanssa. Henry kävelee suoraan ikkunan luo ja vetää verhot auki. Kirkas päivänvalo siilautuu sisään. Kaunis kevätpäivä. Henry kääntyy katsomaan minua hymyillen. Tunnen äkkiä itseni ihan teiniksi. Tuo intensiivinen lämmin katse saa minut ujostelemaan. "Angel, you look gorgeous", Henry sanoo käheällä baritonillaan.

Hän astelee hitaasti luokseni ja silittää hiuksiani. Tunnen olevani säikky metsäkauris riistanvartijan katseen alla. Suutelemme. Minulla on luonnonvalkoinen angoraneulemekko ja beiget saappaat. Henry hyväilee pitkin kaarin vartaloani ja puristaa minut lopulta tiukasti syliinsä. Hellästi ja varovasti hän saattelee minut sängylle ja ohjaa minut istumaan. Hän kumartuu jalkojeni juureen ja riisuu hitaasti saappaani. Luoja miten joku voi osata avata vetoketjun noin kiihottavasti... Sääriäni hyväillen ja suudellen Henry siirtyy hitaasti ylemmäs ja ylemmäs. Käsi liukuu neulemekon alle ja nostaa helmaa hieman. Värähdän kun tunnen käden sukanreunan yläpuolella paljaalla reidelläni. Henry leikkii sukkanauhanpidikkeellä ja nousee suutelemaan minua.

"Is this your first time, honey?" Henry kysyy. Nyökkään. Hitaasti Henry riisuu mekkoni ja katselee valkoisten liivien, pikkuhousujen, sukkanauhavyön ja stay upien peittämää vartaloani. Kaikessa rauhassa. Tämä on ihan erilaista kuin Henryn kanssa yleensä... Poskiani polttaa. Henry siirtyy makaamaan päälleni ja yhtäkkiä hänen kätensä ovat kaikkialla yhtä aikaa. Hän avaa liivini ja pujottaa kätensä hyväilemään rintaani. Nännini ovat kivikovina ja todella herkkinä Henryn kosketukselle. Käsi vaeltaa pikkuhousujen sisään. Olen jo ihan märkä. Henry naurahtaa matalasti, katsoo minua silmiin ja kaivaa taskustaan linkkuveitsen. Pikkuhousuni ovat riekaleina.

Henryn silmät tummuvat ja hän riisuutuu. Hän selittää rauhallisesti aikovansa helliä minua "sieltä". Hän levittää sääreni ja alkaa nuolla. Ympäri. Pystyyn. Vaakaan. Parahdan. Tuntemus ei ole kipua, muttei nautintoakaan. Henry rauhoittaa hieman tahtiaan ja imaisee klitorikseni varovasti suuhunsa kosketellen sitä hellävaroen kielellään. Puristan päiväpeittoa ja laukean huutaen.

Henryn valtava kulli seisoo kivikovana. Hän ohjaa kalunsa huulilleni ja nuolen tuota ihanaa terskaa ympäri. Imaisen kullin suuhuni ja Henry alkaa nussia. Henry huohottaa kuuluvasti ja pyytää minut kontalleni. Pyllistän kiltisti. "Relax baby, it won't hurt much". Henry työntyy sisään ja alkaa nussia. Luoja miten hyvältä tuo kulli tuntuukaan turvonneessa vitussani. Henry puhuu minulle rauhoittavasti. Pikkuiselle enkelille joka on ensimmäistä kertaa miehen kanssa.

"Henry, please, don't stop". Henry laukeaa. Minusta tuntui samalta kuin silloin kauan sitten. Henry sanoi, että niin hänestäkin.


2 kommenttia:

  1. Varsin tavanomaista. Oletin parempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tinua! Elämä on kuten urapolkusi: odotukset eivät täyty, mutta onneksi kohta pääsee pääsiäisen viettoon. Älä hakkaa ketään kännipäissäsi.

      Poista