perjantai 29. maaliskuuta 2013

Joulusatu

Meidät kutsuttiin joulun viettoon pohjoiseen. Pasi oli järjestänyt eräästä lomakeskuksesta huvilan ja hoitanut cateringin paikalle. Mukaan tuli lähipiiriä. Pasin veli vaimoineen, Pasin vanhemmat ja minun siskoni perheensä kera. Saavuimme tunturimaisemiin aatonaattona. Meitä vastassa oli illallispöytä ja siirtyminen vapaalle kävi helposti.

Illallisen jälkeen oli luvassa saunomista. Koska siskoni tahtoi saunoa oman perheensä kanssa, vaikka tilaa oli löylyissä olisi ollut helposti kymmenellekin hengelle, sovimme, että siskoni saunoo ensin perheensä kanssa, sillä heidän lapsensa ovat kaikkein pienimmät. Meidän esikoinen ei malttanut millään, vaan ruinasi mukaan. Annoimme lasten liittyä sisareni perheen pariin kun Pekka, siskoni mies ehdotti saunovansa sitten Pasin kanssa, jotta saavat hoidettua pari työasiaa lempeissä löylyissä.


Pasin veli on komea mies. Pasia jonkin verran nuorempi. Veljekset ovat kovasti tunnettuja ja poikien vanhemmat säteilivät tyytyväisyyttään. Eikä syyttä. Kaksi kansainvälisesti arvostettua komeaa miestä ja liuta lapsia, kauniit vaimot ja moitteettomat käytöstavat. Lauri, Pasin veli, liittyi seuraani kun menin katselemaan patiolle pimenevää iltaa. Flirttailin Laurille avoimesti, kuten olen tehnyt söpöliinille aina. Koska ulkona oli pakkasta ja minulla vain silkkinen paita ylävartaloni suojana, tiesin nännieni paistavan kankaan alta.

Tullessamme takaisin sisälle, istuuduimme sohvaryhmälle muiden askaroidessa joko saunaan menemisen tai sieltä pois tulemisen parissa. Katsoin Lauria suoraan silmiin ja hipaisin rintaani. "Ollaanpas sitä kohmeessa", naurahdin ja Lauri katsahti kankaan alta loistaviin kivikoviin nänneihini.


Kuulin äänistä, että Pasin vanhemmat poistuivat yläkerran makuutiloihin. Henrik oli taas juonut rommitotinsa, sen yhden liikaa - ja Ester halusi lämpimään sänkyyn lukemaan. Siskoni järjesteli lapsiaan nukkumaan ja Pasi meni Pekan kanssa saunaan. Kuiskasin Lauria pitämään paikkaa ja poistuin peittelemään lapsemme.


Riisuin makuuhuoneessa housuni ja tein oloni mukavaksi. Tiesin silkkipaitani peittävän vaivoin kannikkani. Asuni oli tyylikäs, mutta provosoiva. Lapset nukkuivat suloisesti. Suljin välioven hiljaa ja vilkaisin vielä peiliin. Samassa ovelta kuuluu vaimea koputus. Annan koputtajalle luvan tulla sisään. Oven takana seisoo Lauri silmät tummina.


Hän kävelee sisään hiljaa ja sulkee oven perässään. Vittu mikä riski. Ei helvetti. Lauri ei tuhlaa aikaansa, vaan heittää minut vuoteelle selälleni availlen housujaan. Hiljaisessa huoneessa kuuluu vain raskaan hengityksen ja vyön kalinan äänet. Lauri asettuu makaamaan päälleni. Hänen kätensä lipuu paidanhelman alle ja hän nipistää nänniäni. Voihkaisen kiimasta ja nautinnosta. Lauri näykkii rintojani kankaan päältä. Vittu että tuntuu hyvältä. 


Levitän sääreni Laurin alla. Lauri suutelee minua ahnaasti ja repii hiuksiani. Napitan Laurin paitaa auki vapisevin sormin. Lauri tekee minulle samoin. Laurin rintalihakset tuntuvat ihanilta rintojani vasten ja hänen vatsalihaksensa jännittyvät kiihottavasti kun hän tunkeutuu minuun. Huohotamme helvetillisen kiiman vallassa. Nuolemme toistemme korvia, kaulaa, rintaa. Lauri nussii kovaa. Sängynpääty kolisee seinää vasten. Onneksi se on ulkoseinä.

Lauri on pienempi kuin veljensä. Vittuni ei kuitenkaan valita. Tuo mies osaa nussia. Tai sitten tämä kielletty hedelmä saa minut tuntemaan kullin kokonaisvaltaisesti milli milliltä. Lauri laukeaa sisääni, vaikka kuiskin "älä tule sisään, veljesi aikoo tänään...".

Valun tuota ihanaa miestä. Aika mennä saunaan. Sekoitan Pasille tuhdin paukun, jonka ojennan matkallani pesutiloihin. Lauri sanoo Pasille, että "On tuo emäntäsi melkoinen". Pasi kysyy tarkennusta, johon Lauri vastaa: "niin kauhea suustaan, että Esteriltä pettäisi tena jos kuulisi miten miniä vitsailee". 

Pasi ei huomannut humalaltaan mitään. Kehui ainoastaan sitä, miten valmiina olin hänelle. Märkä ja turvonnut ennen ensimmäistä suudelmaakaan...  





2 kommenttia:

  1. Jos nää tarinat on puoleksikaan totta, oot kyllä aika nainen. Respect!

    VastaaPoista
  2. Ihmeellistä lähteä joulunviettoon pääsiäisenä. Mukavaa vaihtelua tuokin. Tuleekohan tarinat hieman jäljessä... Ihan loistavaa luettavaa silti koko blogi, seuraan päivittäin vaikka oliski totta tai ei! :)

    VastaaPoista