keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Leijonaa mä metsästän

Kyllä suomi24 on huikea. Mutta tottahan se on: Pasi imeskelee kun niin haluaa. Ei se Markon, Nikon tai Henryn ongelma ole. Eikä se kommentti uponnut. Paskaahan se oli. Jänishousu. Onhan se nyt autistinen termi. Jänishousu. Mahtavaa.*(http://keskustelu.suomi24.fi/node/11358590)

Marko palaa tänään työmatkalta Aasiasta. Hän pyysi tekstarilla minulta audienssia tänään iltapäivällä. Pahus, kun olisin aavistanut. Kalenteri ei ole ongelma, pystyn järjestelemään aikatauluani tänään ihan vapaasti. Pasi on tänään lasten kanssa "tekemässä jotain kivaa". Pasin tuntien kolmikko kiertää autoliikkeitä tai jotain muuta yhtä säväyttävää. Mutta sen sijaan olen klassisesti nyt siinä tilanteessa, että "ei me voida nähdä kun olen tämän näköinen".

Olin suunnitellut, että seuraavaan tapaamiseen Markon kanssa haluan ylleni jotain nahkaa. Tai pvc:tä. Olisiko minulla aikaa...? On, kun järjestän. Niko saa jatkaa tämän presentaation kanssa. Se pikku paska katselee epäuskoisena. Kaipa näkee kasvoiltani mitä on mielessäni. Päätän skipata lounaan. Puhelinsoitto tutulle maahantuojalle ja taksi alle.

Helena on katsonut minulle valmiiksi muutamia asuja. Päädyn lopulta mustiin pvc-stringeihin ja pikkuisiin rintaliiveihin. Helena kohauttaa kulmiaan, kun ilmoitan jättäväni ostokset ylleni. Pakkaan omat arkipitsini Helenan tarjoamaan muovikassiin. Takaisin toimistolle tarkastamaan, onko Niko ollut ahkera.

Marko ilmoitti tulevansa kolmen aikaan. Täsmälleen kahta vaille kolme aulasta soitetaan, että minulla on vieras. Vilkaisen peiliin ja lähden noutamaan. Vatsanpohjaa kihelmöi. Helvetti, kun tämä pvc saa minut kastumaan. Ei hengittävimmästä päästä asustemateriaaleja.  Olemme tekstailleet ja chattailleet muutamaan otteeseen sitten viime tapaamisen, ja molemmat ovat ehdottomasti halunneet tavata uudelleen niin pian kuin mahdollista.

Aulassa seisoo helvetin komea mies. Jolla on se helvetin sädehtivä hymy ja hyvä ryhti. Nami. Kättelen Markoa hymyillen. Aulan tyttö jää katselemaan peräämme kun ohjaan vieraani hissiin. Päätin mutkattomasti ottaa vieraani vastaan neuvotteluhuoneessa. Varattu-valo palamaan, ovi lukkoon ja...

Marko kaataa minut samantien pöydälle vatsalleni. Hän nostaa hameeni helmaa ja ynähtää nautinnollisesti havaitessaan pikkuiset pvc:ni. Marko puraisee peppuani niin että sävähdän. Helvetti, jäiköhän tuosta jälki. Markon kädet ovat kaikkialla yhtä aikaa. Hän sivelee peppuani, tunnustelee klitoristani ja työntää pari sormea sisääni. Samalla hän näykkii niskaani ja huohottaa raskaasti korvaani.

Marko läpsäyttää stringit kankkujeni väliin venyttämällä niitä kuminauhamaisesti. Julkeaa käytöstä. Marko on kovakourainen. Mies on selkeästi kuunnellut kun sanoin pitäväni miehistä, jotka ottavat omansa. Marko tukistaa, puree, repii kylkiäni kiihkossaan. Jos tästä jää jäljet niin olen pulassa. Pasi on ollut kiltisti kolme päivää pillutta, eikä varmasti kustanna minua tyttöjen kanssa alpeille jollen anna jotain vastineeksi. Se joku valuu ja turpoaa nyt Markolle.

Puolentunnin naimisen päätteeksi Marko kaataa orgasmien väsyttämän naisen alleen ja tunkee rinnoillani istuen kalunsa suuhuni. En saa kättäni kalulle ja hän tunkeutuu liian syvälle. Kaon suurta munaa, joka sotkee kurkkuni. Eipä tarvitse niellä kun kaikki menee suoraan ruokatorveen...

2 kommenttia:

  1. Voi Lea, Lea. Lienet "päällikkönä" jossain kynttilöiden maahantuojafirmassa.

    Minä ainakaan meillä en ikinä uskaltaisi jättää hommiani nuorille kolleille tehtäväksi, sen verran kilpailuhenkistä tämä toimiala on. Vielä vähemmän antaisin niille aseita käsiin nussimalla niitä, sillä tiedäthän: miehet juoruaa. Ja paljon.

    Jos niiden kanssa saa maineen, että menee pillu edellä, niin se on sitten uran menoa.

    Tai ei ehkä sitten teillä, jos homma on tosiaan jotain näpertelyä maahantuonnin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten minusta tuntuu, että siellä jännätään kovasti YT:iden starttia?

      Minun mieheni ovat ns. ylähyllyn kamaa. Keskiportaan pikku nilkit tekevät itse sen mitä alaiset eivät osaa. Se on valitettavaa kun tulotasokin on mitä on.

      Yllättyisit kovasti jos paljastaisin kuka Niko oikeasti on. Ehkä vähän hävettäisi, että tuli pädettyä blogiin omasta näkökulmasta sieltä jostain kansan syvistä riveistä.

      Poista