perjantai 15. maaliskuuta 2013

Vitun Niko

Siinä se melkein onkin. Tarvitseeko kertoa enempää? Ei jumalauta. Täällä näppistä hakkaa raivontäyteiset 157 senttiä amatsooninaista. Nyt ei kannata vinoilla Lealle. Vitun Niko. Vitun vitun vittu.

Mikä helvetti siinä on, että parin viinilasillisen jälkeen aikuinen miehenpentu ei enää muista, että on olemassa kahdenlaisia naisia - sinkkuja ja varattuja? Eikä muista sitäkään, että töissä on kahdenlaisia ihmisiä, miehenpennun alapuolella nokkivat ja sit ne YLÄPUOLELLA nokkivat. Kohta on geelipäistä särmää kaksvitosta tarjolla rakastumaan ja nussimaan jotakuta ihan muuta kuin mua.

Sen duuni-illallisen piti olla ihan normaali avec-illanvietto. Sitäsamaa. Syödään ja seurustellaan, sitten baarin puolelle minglailemaan. Niin minä luonnollisesti teinkin. Koska olin töissä. Julkisivun pitää tuollaisissa tilaisuuksissa olla moitteeton. Olen itse tästä erittäin tarkkana. Jo hivenen kiiltävä nenänpää tai yksi kuriton suortuva saa minut hälytystilaan. Asiakkaille täytyy näyttää hyvältä ja käyttäytyä fiksusti. Minä osaan. Takuulla. Mutta vitun Niko.

Se aivoton pikku pelle osoitti mustasukkaisuutensa, vaikka kyllä sen pitäisi Pasista nähdä päälle, kuka on uroslauman alfa. Pasi puristeli pakaraani hienovaraisesti eikä Nikolla kestänyt kasetti. Niko joi viiniä kuin sieni ja alkoi vittuilemaan Pasille siitä miten upea vaimo hänellä on ja että kelpaisi nuoremmillekin uroille. Pasi nauroi päin naamaa ja kuiskasi Nikon korvaan hymyillen jotain. Niko valahti valkoiseksi.

Pasi vetäisi minut sivummalle ja kysyi suoraan, että nussinko tuon pikku paskiaisen kanssa. Tuhahdin vastaukseksi. En tiedä uskoiko Pasi, mutta selväksi hän sen teki, että raivaa kilpailijat tieltään. Miten helvetissä se pikku nulikka jäätyi noin pahasti. Pasi on paha suustaan ja ajatuskin kiinnijäämisestä saa minut pelkäämään. Hänen ylitseen ei kävele kukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti