perjantai 22. maaliskuuta 2013

Mitä vittua, Karen?

Tänään tapahtui jotain kummallista. Olin palaamassa lounaalta Nikon käsipuolessa kun näin tutun hahmon astelevan keskustan GLO-hotelliin. En olisi uskonut. Karen. Karen ei ollut yksin, eikä hänen seurassaan todellakaan ollut Ingemar. Karen näytti iloisemmalta ja elinvoimaisemmalta kuin vuosiin. Hän kuunteli keskittyneesti seuralaisensa puhetta ja hymyili juuri niin kauniin ja tasapainoisen näköisenä kuin Karen vaan voi. Kyllä mun ystäväni on upea.

Karen tapaa työnsä puolesta monenlaisia ihmisiä, mutta tämä mies ei taatusti ollut työperäinen tuttu. Hän on kyllä tuttu muualta. Mies on muusikko, aika tunnettu. Olen aina arvostanut Karenin monipuolisuutta musiikin suhteen, mutta voisin sanoa että nyt on kyse aluevaltauksesta. Mietin sekunnin, hihkaisenko ystävälleni tervehdyksen, mutta jokin käski olemaan tällä kertaa hiljaa. Mikä jokin? Muusikon käsi, joka sipaisi Karenin peppua matkalla alaselkään. Gotcha.

Tavataan sanoa, että syvissä vesissä uivat suurimmat kalat. Karen on kyllä minunkin mittapuullani melkoinen vonkale. Olen edelleen ihan pihalla. Mikään Karenissa ei indikoi tuollaista. Missä Karen on muusikon tavannut? Onkohan suhde jo pitkäkin? Ja se lävistys... onkohan Ingemarilla ollut sittenkään muuta tekemistä asian kanssa kuin maksaa tuo lysti? Tai - onko sitäkään. Muusikko on varoissaan, tietää juorulehdistö.

4 kommenttia:

  1. Jos jollekin nyt olisi ollut epäselvää, että tämän blogin kirjoittaja on mies, joka tänne maalailee fantasioitaan, niin viimeistään tämä kirjoitus sen paljasti.

    VastaaPoista
  2. Undulaattien ja pikku kanasten silmissä vahva nainen saattaa tuntua miehekkäältä. Silloin on turvallisempaa kommentoida anonyymisti. Voi että. Ryhdy sairaanhoitajaksi, pikku-kulta.

    VastaaPoista
  3. Ethän sinä nyt miehekkäältä tunnu, herranen aika, runkkausunelmia nettiin kirjoitteleva härö!

    Vinkiksi nyt kuitenkin ihan viihdyttävään tarinaan: naiset eivät käytä sanoja, joita valitset, kuvaillessaan toisia naisia.

    Anonyyminä kirjoittelen, koska en minä näitä varten ala mitään helvetin profiileja perustelemaan, kiireinen uraihminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs jos menisit takaisin sinne jääkiekkopalstalle keskustelemaan niistä "naisista", joiden kanssa elämääsi kulutat. Tai sitten sen suloisen tyttökaveriporukkasi kanssa rullaamaan blinit nätisti wrapiksi. Sitten johonkin tanssimaan.

      En jaksa keskustella kanssasi tästä enempää, joten voit kommentoida fiksuuttasi jatkossa alablogina omassani.

      Poista